اسامی دیگر
Estrogen Fractions/fractionated
Estrone (E1)
Estradiol (E2)
Estriol (E3)
Estrogenic Hormones
اسم متعارف
Estrogens; Estrone; Estradiol; Estriol
تاریخ آخرین بازبینیدر مورخه
تاریخ آخرین اصلاحدر مورخه December 29, 2017.
آزمایش در یک نگاه
علت انجام آزمایش؟

برای اندازه گیری و یا نظارت بر سطوح استروژن شما؛ برای تشخیص سطح غیرطبیعی یا عدم تعادل هورمون بعنوان علت علائم و نشانه های شما؛ برای نظارت بر درمان ناباروری یا علائم یائسگی؛ گاهی اوقات برای بررسی وضعیت جنین-جفت در دوران اولیه بارداری

زمان انجام آزمایش؟

زنان: وقتی علائم عدم تعادل هورمون را نشان می دهید، مانند خونریزی غیرطبیعی واژینال، کمبود دوره قاعدگی، رشد غیرطبیعی و یا زودرس اندام جنسی، هنگامی که تحت درمان ناباروری یا درمان علائم یائسگی قرار می گیرید؛ هنگامی که شما باردار هستید و متخصص  شما می خواهد سلامت جفت  و کودک در حال رشد را نظارت کند، اگر این یک بارداری با ریسک بالا است.
مردان: وقتی نشانه هایی از زنانگی دارید مانند سینه های بزرگ (gynecomastia)

نمونه مورد نیاز؟

نمونه خون گرفته شده از یک ورید در بازو و یک نمونه ادرار 24 ساعته

آمادگی برای نمونه گیری؟

خیر

محدوده مرجع برای این آزمایش را می توانید در برگه‌ی جواب آزمایش خود مشاهده نمایید. آنها معمولا در سمت راست برگه‌ی آزمایش درج می‌شوند.
اگر برگه‌ی جوابدهی آزمایشگاه را ندارید، می‌توانید با پزشک خود یا با آزمایشگاهی که آزمایش را آن‌جا انجام داده‌اید، برای دریافت محدوده مرجع، تماس بگیرید.
نتایج تست‌های آزمایشگاهی به تنهایی معنادار نیستند. بلکه بایستی نسبت به محدوده‌ی مرجع مقایسه شوند. محدوده مرجع، نتایج مورد انتظار در یک فرد سالم می‌باشند. گاهی اوقات این محدوده به عنوان محدوده‌ی نرمال بیان می‌گردد. با مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با محدوده‌ی مرجع، می‌توان از خارج بودن نتایج آزمایش از محدوده‌ی مورد انتظار آگاه شد. مقادیری که خارج از محدوده مورد انتظار هستند می توانند سرنخ هایی برای شناسایی شرایط و بیماری های احتمالی ارائه دهند.
اگر‌چه صحت تست‌های آزمایشگاهی به طور قابل ملاحظه ای در چند دهه‌ی گذشته بهبود یافته است، به علت تفاوت در تجهیزات، معرف‌های شیمیایی و تکنیک‌ها، ممکن است بین آزمایشگاه‌های مختلف تفاوت‌هایی در نتایج آزمایش‌ها دیده شود و این دلیل وجود محدوده‌‌های مرجع متفاوت در این سایت می‌باشد. مهم این است که بدانید که شما باید از محدوده‌ی مرجعی که توسط آزمایشگاه انجام دهنده‌ی آزمایش شما ارائه شده است جهت مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با نتایج مورد انتظار استفاده نمایید.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا به قسمت محدوده‌ی مرجع و تفسیر آن‌ها رجوع کنید.
 

محدوده‌ی مرجع این آزمایش را می‌توانید در برگه‌ی جواب آزمایش خود مشاهده نمایید. محدوده‌های مرجع، معمولا در سمت راست برگه‌ی آزمایش درج می‌شوند.

اگر به برگه‌ی جواب‌دهی دسترسی ندارید، برای دریافت محدوده‌ی مرجع، می‌توانید با پزشک خود یا با آزمایشگاهی که آزمایش را آن‌جا انجام داده‌اید، تماس بگیرید.

جهت تفسیر نتایج تست‌های آزمایشگاهی، می‌بایست این نتایج نسبت به محدوده‌ی مرجع مقایسه شوند. محدوده‌ی مرجع، نتایج مورد انتظار در یک فرد سالم می‌باشد. گاهی اوقات، به این محدوده، محدوده‌ی نرمال نیز گفته می‌شود. با مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با محدوده‌ی مرجع، می‌توان از غیرطبیعی بودن نتایج آزمایش خود نسبت به محدوده‌ی مورد انتظار آگاه شد. مقادیری که خارج از محدوده‌ی مورد انتظار هستند؛ می‌توانند سرنخ‌هایی برای شناسایی شرایط و بیماری‌های احتمالی باشند.

اگر‌چه در چند دهه‌ی گذشته، صحت تست‌های آزمایشگاهی به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است؛ اما به علت تفاوت در تجهیزات، معرف‌های شیمیایی و تکنیک‌ها، ممکن است بین آزمایشگاه‌های مختلف تفاوت‌هایی در نتایج آزمایش‌ها دیده شود و وجود محدوده‌‌های مرجع متفاوت در این سایت نیز به همین علت می‌باشد. این مهم است که بدانید، جهت مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با نتایج مورد انتظار، حتما از محدوده‌ی مرجعی که توسط آزمایشگاه انجام دهنده‌ی آزمایش شما ارائه شده است استفاده نمایید.

جهت اطلاعات بیشتر، به قسمت محدوده‌ی مرجع و تفسیر آن‌ها رجوع کنید.

 در این آزمایش چه چیزی بررسی می‌شود؟

استروژنها گروهی از استروئیدها هستند که مسئول توسعه و عملکرد اندام های تولید مثل و تشکیل ویژگی های جنسی ثانویه در زنان هستند. همراه با هورمون دیگری، پروژسترون، آنها به تنظیم چرخه قاعدگی، دخالت در رشد سینه ها و رحم و کمک به حفظ حاملگی سالم، کمک می کنند. گرچه اینها بعنوان هورمون جنسی اصلی برای زنان در نظر گرفته شده اند، در مردان نیز یافت می شوند و دارای نقش در متابولیسم استخوان و رشد هر دو جنس هستند. آزمایشات استروژن یکی از سه جزء: استرون (E1)، استرادیول (E2) یا استریول (E3) را در خون یا ادرار اندازه گیری می کند

  • .استرون (E1) به طور مستقیم از آندروستندیون (از غده آدرنال) یا به طور غیر مستقیم از سایر آندروژنها تبدیل می شود. E1 همچنین می تواند توسط تخمدان ها و جفت، بیضه ها و بافت های چربی تولید شود. E2 و E1 می توانند در صورت نیاز به یکدیگر تبدیل شوند. E1 استروژن اولیه در مردان و زنان بعد از یائسگی است.
  • .استرادیول (E2) عمدتا در تخمدان ها در زنان قبل از یائسگی و در بیضه ها در مردان تولید می شود. E2 در زنان بعد از یائسگی از E1 تبدیل می شود. این قوی ترین استروژن و آن است که در بالاترین غلظت در زنان غیر باردار، قبل از یائسگی وجود دارد. سطح E2 بسته به سن و وضعیت تولید مثل زن متفاوت است. آنها نشانگر خوبی از عملکرد تخمدان هستند.
  • .استریول (E3) توسط جفت تولید می شود و غلظت آن در دوران بارداری زن افزایش می یابد. افزایش سطح نشانه ای از سلامتی حاملگی و رشد کودک است. استریول بخشی از تستهای غربالگری سه ماهه دوم مادر است که یک آزمایش برای ارزیابی ریسک جنین به علت برخی اختلالات کروموزومی است. سطوح E3 بسیار پایین در زنان غیر-باردار یا مردان وجود دارد

 

 استروژن در دختران و زنان
انواع و مقادیر استروژن موجود در خون زن در طول عمر او متفاوت است. سطوح در هر دوره چرخه قاعدگی، در دوران بارداری و بصورت روزانه متفاوت هستند.

هنگام تولد
استرادیول (E2) و استرون (E1) بالا هستند، اما در عرض چند روز افت می کنند. سطوح غلظت در اوایل دوران کودکی کم است.

هنگام بلوغ
غلظت E2 و E1 با نزدیک شدن بلوغ شروع به افزایش می کنند. این استروژن ها مسئول رشد سینه، رحم و (با هورمون های دیگر)T شروع و تنظیم قاعدگی هستند. مقدار متوسط E1 از بلوغ تا یائسگی موجود است. این غلظت در طول روز متفاوت است اما در غیر این صورت، نسبتا پایدار است.

در طول قاعدگی
چرخه قاعدگی حدود 28 روز طول می کشد و شامل دو فاز، فاز فولیکولی و فاز لوتئال می شود. در طی هر دوره، استرادیول (E2) و چندین هورمون دیگر به طور معمول افزایش می یابند و سپس در یک توالی خاصی، کاهش پیدا میکنند.

در طول بارداری
استریول (E3) استروژن اولیه در دوران بارداری است. این توسط جفت تولید می شود، در هفته هشتم بارداری شروع به افزایش می کند و در طول بارداری به افزایش ادامه می دهد. افزایش شدید E3 حدود 4 هفته قبل از زایمان، رخ می دهد. استریول که در خون مادری گردش می کند به سرعت از بدن خارج می شود. هر اندازه گیری از استریول یک تصویر لحظه ای از آنچه که با جفت و جنین اتفاق می افتد به ما میدهد، اما تغییرات طبیعی روزانه در غلظت های استریول وجود دارد.

E1 در دوران بارداری نیز افزایش می یابد و بین هفته های 24 و 41 تا 10 برابر افزایش می یابد. پس از زایمان، E1 سقوط می کند و E3 مجدداً غیر قابل تشخیص می شود.

در یائسگی
استرون (E1) استروژن اصلی موجود در دوران یائسگی است. غلظت E2 با کاهش تولید تخمدان، به طور قابل توجهی کاهش می یابد و در نهایت در سطوح پائینی به ثبات می رسد.

استروژن در مردان و پسران
انواع و مقادیر استروژن موجود در خون یک مرد، تغییر می کنند اما آنها در طول زمان بسیار ا ز کمتر از زنان متغیر بوده و میزان بسیار کمتری دارند.

نمونه برای آزمایش چگونه جمع آوری می‌شود؟

یک نمونه خون از ورید در بازو یا یک نمونه ادرار 24 ساعته جمع آوری می شود.

آیا آمادگی برای تضمین کیفیت نمونه مورد نیاز است؟

آماده سازی تست لازم نیست، اما زمانبندی نمونه گیری زن با چرخه قاعدگی او یا در صورت بارداری با سن حاملگی کودک، مرتبط خواهد بود.

Accordion Title
سوالات رایج
  • از نتایج آزمایش چگونه استفاده می شود؟

    تست های استروژن برای کمک به تشخیص کمبود یا اضافه در یک زن و تشخیص شرایط مختلف مرتبط با این عدم تعادل، استفاده می شوند. آنها همچنین می توانند برای تعیین زمانبندی تخمک گذاری زن مورد استفاده قرار گیرند و ممکن است به منظور نظارت بر وضعیت سلامت کودک و جفت در حال رشد در طول بارداری، دستور داده شوند. در یک مرد، تست استروژن ممکن است برای تشخیص اضافی بودن هورمون و علت آن انجام شود.

    .آزمون های استروژن یکی از سه جزء را شامل می شود: استرون (E1)، استرادیول (E2)، یا استریول (E3). این آزمایشها هر کدام، کاربردهای متفاوت دارند.

    درزنان و دختران

    آزمایش استرادیول (E2) و یا استرون (E1) ممکن است برای موارد زیر درخواست داده شود:

    • کمک به تشخیص بلوغ زودهنگام، زمانی که یک دختر جوان ویژگی های ثانویه جنسی را زودتر از انتظار نشان میدهد؛ یا بلوغ تاخیری، زمانی که یک دختر تاخیر در تکامل ویژگی های ثانویه جنسی یا شروع قاعدگی را بروز میدهد
    • بررسی اختلالات قاعدگی، مانند کمبود دوره های قاعدگی (آمنوره ناباروری و خونریزی غیرطبیعی واژینال
    • بررسی عملکرد تخمدان ها و تشخیص نارسایی تخمدان
    • نظارت بر رشد فولیکول در تخمدان در روزهای قبل از لقاح آزمایشگاهی با انجام اندازه گیری های نوبتی استرادیول
    • نظارت بر جایگزینی هورمون است که برای کمک به باروری کمک می کند
    • نظارت بر درمان جایگزینی هورمون یائسگی که به منظور کاهش علائم همراه با کمبود استروژن ارائه می شود
    • تشخیص تومورهای تولید کننده استروژن
    •  نظارت بر درمان ضد استروژن، مانند سرطان سینه

    Estriol (E3)آزمایش:

    • گاهی اوقات به صورت نوبتی به منظور مراقبت از بارداری خطرناک درخواست می شود؛ هنگامی که از این طریق استفاده می شود، هر نمونه باید هر روز در همان زمان گرفته شود.
    • یک آزمون استریول غیر کونژوگه، یکی از اجزای غربالگری سه ماهه دوم سرم مادر است. سطوح کاهش یافته با اختلالات ژنتیکی مختلف، از جمله سندرم داون، نقص لوله عصبی و اختلالات غده آدرنال همراه است.

    در پسران و مردان

    ممکن است استرادیول (E2) و یا استرون (E1) در پسران یا مردان برای مقاصد زیر در خواست داده شوند:

    • کمک به تشخیص بلوغ تاخیری
    • کمک به تشخیص علت سینه های بزرگ (gynecomastia) یا سایر نشانه های زنانگی
    •  تشخیص یک مقدار نسبتاً بالای استروژن که ناشی از کمبود تستوسترون یا آندروژن است
    • تشخیص تومورهای تولید کننده استروژن
  • این آزمایش در چه زمانی درخواست میشود؟

    در زنان و دختران

    آزمایش استرادیول (E2) و / یا استرون (E1) در دختران و زنان ممکن است در مواقع زیر درخواست داده شود:

    • تکامل زودرس یا دیرس اندام تناسلی دختران
    •  یک زن دارای علائمی نظیر خونریزی غیرطبیعی واژینال پس از یائسگی یا چرخه های قاعدگی غیرطبیعی و یا فاقد آنهاست
    • یک زن ناباروری را تجربه می کند؛ یک سری از اندازه گیری های استرادیول در طی دوره چرخه قاعدگی زن می تواند به منظور نظارت بر رشد فولیکول قبل از تکنیک های لقاح آزمایشگاهی (که با افزایش استرادیول زمانبندی شده اند) انجام شوند.
    • یک زن مبتلا به علائم یائسگی، از جمله گرگرفتگی، عرق شبانه، بی خوابی و یا دوره قاعدگی نامنظم یا عدم وجود آن است
    • .در زنان یائسه که درمان هورمونی جایگزین دریافت میکنند؛ پزشک بصورت دوره ای، تست سطوح استرون را برای نظارت بر درمان، درخواست می دهد

    تست Estriol (E3) در زنان ممکن است درخواست داده شود برای:

    • .در طول بارداری، پزشک ممکن است تست های ترتیبی نمونه استریول را برای بررسی یک روند، وجود افزایش یا کاهش در سطح استریول در طول زمان، درخواست دهد.
    • استریول غیر کانژوگه اغلب در هفته های 15 تا 20 بارداری به عنوان بخشی از برنامه غربالگری کواد یا تریپل اندازه گیری می شود.

     در مردان و پسران

    تست استرادیول (E2) و یا استرون (E1) در پسران و مردان ممکن است برای موارد زیر درخواست شوند:

    • تأخیر بلوغ در یک پسر، که با تاخیر رشد توده عضلانی، عدم کلفت شدن صدا یا رشد موهای بدن، رشد آهسته یا تاخیری بیضه ها و آلت تناسلی شناخته می شود
    • یک مرد نشانه هایی از زنانگی را نشان می دهد، مانند سینه های بزرگ
  • تفسیر نتایج آزمایش چگونه است؟

    نتایج استروژن طبیعی بستگی به جنس و سن فرد مورد آزمایش دارد. در زنان، این به چرخه قاعدگی یا اینکه آیا آنها حامله هستند، نیز بستگی دارد. محدوده مرجع تقریبا بین آزمایشگاه ها، هم در مقادیر طبیعی و در واحد های مورد استفاده متفاوت هستند.
    افزایش و یا کاهش سطح استروژن در بسیاری از بیماری های متابولیکی دیده می شود. دقت زیادی باید در تفسیر نتایج استروئید، استرادیول و استریول اعمال شود، زیرا سطوح در روزهای مختلف و در طول چرخه قاعدگی زن متفاوت است.

    یک پزشک که نظارت بر هورمونهای زن را در نظر می گیرد، به دنبال روند سطوح، افزایش یا کاهش در طول زمان همراه با چرخه قاعدگی یا بارداری است، بجای بررسی مقادیر منفرد. نتایج آزمایش ها برای یک عارضه خاص تشخیصی نیستند اما اطلاعاتی را درباره علت بالقوه علائم یا وضعیت فرد، به پزشک میدهند.

    در عارضه های زیر ممکن است افزایش یا کاهش سطوح استروژن مشاهده شوند:

    افزایش سطح استرادیول (E2) یا استرون (E1) در موارد زیر دیده می شود:

    زنان و دختران:

    • بلوغ زودرس (زودرس)
    •  تومورهای تخمدان یا غده فوق کلیه

    پسران و مردان:

    در هردو زن و مرد

    در زنان، کاهش میزان استروژن در موارد زیر دیده می شود::

    • سندرم ترنر، یک بیماری ارثی در زنان ناشی از فقدان کروموزوم X یا کروموزوم X ناهنجار و با مشخص شده با ظهور ناقص خصوصیات زنانه شناخته می شود
    • (hypopituitarism) سطح پایین هورمون های هیپوفیز
    • اختلال تخمدان (هیپوگنادیسم زن)
    •  حاملگی ناموفق (استریول)
    • اختلالات خوردن مانند آنورکسیا عصبی
    •  پس از یائسگی (استرادیول)
    •   PCOS (سندرم تخمدان پلی کیستیک، سندرم استین لوانتال)
    • تمرین استقامتی شدید
  • آیا اطلاعات بیشتری برای دانستن مورد نیاز است؟

    نتایج خون و ادرار قابل تعویض نیستند. پزشک متخصص شما انتخاب خواهد کرد که کدام استروژن و نمونه را آزمایش کند. علاوه بر خون و ادرار، تست استروژن گاهی اوقات بر روی بزاق یا مایع آمنیوتیک نیز انجام می شود.
    فراتر از تغییرات روزانه و چرخه، بیماری هایی نظیر فشار خون بالا (فشار خون بالا)، کم خونی و اختلال عملکرد کبد و کلیه می تواند سطوح استروژن را تحت تأثیر قرار دهد.
    بعضی از داروها مانند گلوکوکورتیکوستروئید، آمپی سیلین، داروهای حاوی استروژن، فنوتیازین و تتراسایکلین ها می توانند سطح استروژن را در خون افزایش دهند. گلوکز در ادرار و عفونت مجاری ادراری می توانند سطوح ادرار را افزایش دهند. داروهایی که ممکن است سطوح را کاهش دهند شامل کلومیفن و ضد بارداری خوراکی هستند.

  • آیا همه مردان استروژن دارند؟

    بله، اگرچه آنها در مقادیر بسیار کمتر نسبت به زنان وجود دارند، اما آنها وجود داشته و برای تعادل هورمونی و عملکرد غده های دیگر مورد نیاز هستند.

  • گیرنده هایی استروژن چه می باشند؟

    گیرنده های استروژن گیرنده هایی پروتئینی  در سلول های بافت های خاص سهتند که به استروژن متصل می شوند. این اتصال باعث می شود که استروژن در این بافت ها عمل کند. تومورها همچنین می توانند گیرنده های استروژن داشته باشند. استروژن می تواند رشد تومورهای دارای گیرنده استروژن را در زنان مبتلا به سرطان سینه تحریک کند. داروهایی که اثر استروژن را متوقف می کنند ممکن است سرعت رشد این سرطان ها را کاهش دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره، مقاله در مورد وضعیت گیرنده استروژن\ پروژسترون را ببینید.

  • فیتواستروژن ها و استروژن های محیطی چه هستند؟
    فیتواستروژنها ترکیبات شبه استروژن از منابع گیاهی هستند. دو کلاس اصلی عبارتند از ایزوفلاون ها، در محصولات سویا یافت می شود و لیگنان ها در کل دانه ها و برخی میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. پیشنهاد شده است که این محصولات می توانند به عنوان جایگزینی برای درمان جایگزینی هورمون (HRT) مورد استفاده قرار گیرند. مطالعات اولیه رفع برخی از علائم یائسگی مانند گرگرفتگی را نشان می دهند، اما پژوهش های بیشتری باید انجام شود.

    استروژن های محیطی مواد شیمیایی بوده که یا طبیعی (از قبیل منابع گیاهی) یا ساخته دست انسان (مانند حشره کش DDT)، هستند که اثر استروژن را تقلید می کنند و ممکن است باعث اختلالاتی مانند ناباروری، رشد بیش از حد پوشش اندومتری، رشد سینه های زودرس و زنانگی در مردان جوان شوند. آنها تمایل به ماندن طولانی در بدن دارند و برای اثرات درازمدت شان مورد مطالعه قرار می گیرند.
  •  در مورد استروژن اطلاعات بیشتر را از کجا میتوان بدست آورد؟

    پزشک شما ممکن است اطلاعات آموزشی در مورد استروژن داشته باشد. همچنین، اطلاعات زیادی در اینترنت وجود دارد. برخی از بهترین و جدیدترین اطلاعات توسط منابع دولتی و سازمان های مختلف ملی ارائه می شوند. (قسمت آغاز را ببینید)

مشاهده منابع

منابع مورد استفاده در این مقاله

(© 2013). Estrogen. The Hormone Doctor [On-line information]. Available online at http://thehormonedoctor.com/hormones/estrogen/ through http://thehormonedoctor.com. Accessed April 2014.

(© 1995-2013). Estrogens, Estrone (E1) and Estradiol (E2), Fractionated, Serum. Mayo Clinic Mayo Medical Laboratories [On-line information]. Available online at http://www.mayomedicallaboratories.com/interpretive-guide/?alpha=E&unit_code=84230 through http://www.mayomedicallaboratories.com. Accessed April 2014.

Meikle, A. W. and Miller, C. (Updated 2013 July). ARUP Consult. Amenorrhea [On-line information]. Available online at http://www.arupconsult.com/Topics/amenorrhea.php?client_ID=LTD#tabs=0 through http://www.arupconsult.com. Accessed April 2014.

Coney, P. (Updated 2013 October 4). Menopause. Medscape Reference [On-line information]. Available online at [On-line information]. Available online at http://emedicine.medscape.com/article/264088-overview through http://emedicine.medscape.com. Accessed April 2014.

Bielak, K. and Popat, V. (Updated 2012 June 5). Amenorrhea. Medscape Reference [On-line information]. Available online at http://emedicine.medscape.com/article/252928-overview through http://emedicine.medscape.com. Accessed April 2014.

(Reviewed 2013 May). Menopause. The Hormone Health Network [On-line information]. Available online at http://www.hormone.org/diseases-and-conditions/womens-health/menopause through http://www.hormone.org. Accessed April 2014.

Gass, M. (Revised 2013 August). Menopause. Merck Manual Home Health Handbook [On-line information]. Available online through http://www.merckmanuals.com. Accessed April 2014 .

Pagana, K. D. & Pagana, T. J. (© 2011). Mosby's Diagnostic and Laboratory Test Reference 10th Edition: Mosby, Inc., Saint Louis, MO. Pp 425-428.

Clarke, W., Editor (© 2011). Contemporary Practice in Clinical Chemistry 2nd Edition: AACC Press, Washington, DC. Pp 425-428.

منابع مورد استفاده در بررسی‌های قبلی

ACOG. (October 2001, Number 31). ACOG Practice Bulletin, Clinical Management Guidelines for Obstetrician-Gynecologists, Assessment of Risk Factors for Preterm Birth. American College of Obstetricians and Gynecologists [Guideline from Obstet Gynecol 2001:98:709-716]. Available online through http://www.acog.org.

MEDLINEplus (3 October 2001). Medical Encyclopedia: Estrogen Overdose. U.S. National Library of Medicine, Bethesda, MD. MEDLINEplus. Available online at http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002584.htm.

MEDLINEplus (9 August 2001). Medical Encyclopedia: Estradiol - Test. U.S. National Library of Medicine, Bethesda, MD. MEDLINEplus. Available online at http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003711.htm.

Thomas, Clayton L., Editor (1997). Taber's Cyclopedic Medical Dictionary. F.A. Davis Company, Philadelphia, PA [18th Edition].

Pagana, Kathleen D. & Pagana, Timothy J. (1999). Mosby's Diagnostic and Laboratory Test Reference 4th Edition: Mosby, Inc., Saint Louis, MO.

Well-Connected Report: Menopause, Estrogen Loss and Their Treatments (March 2001). What Are Other Disorders Affected by Estrogen? WebMDHealth, [On-line serial]. Available online at http://my.webmd.com/content/article/1680.52622 through http://my.webmd.com.

ACOG (3 October 2001). Hormonal Contraception Studies Examine Easier Methods, Menstrual Regulation. American College of Obstetricians and Gynecologists [Press release]. Available online at http://www.acog.org/from_home/publications/press_releases/nr10-31-01-3.htm through http://www.acog.org.

ACOG (31 March 2001). ERT and Endometrial Cancer Survivors. American College of Obstetricians and Gynecologists [Press release]. Available online at http://www.acog.org/from_home/publications/press_releases/nr03-31-01-3.htm through http://www.acog.org.

AMWA (2000). Hormone Replacement Therapy and Breast Cancer Risk, Q & A. American Medical Women's Association [On-line serial]. Available online at http://www.amwa-doc.org/healthtopics/hrt_breastcancer_qa.htm through http://www.amwa-doc.org.

Women's Health Information Center (June 2001). Efficacy of Estradiol for the Treatment of Depressive Disorders in Perimenopausal Women. The Journal of the American Medical Association [Abstract from Arch Gen Psychiatry. 2001;58:529-534]. Available online through http://www.ama-assn.org.

Moving Beyond Cancer (4 October 2001). Managing Menopausal Symptoms Hormonal transitions. Breastcancer.org [On-line medical information]. Available online at http://www.breastcancer.org/bey_cope_meno_horTran.html through http://www.breastcancer.org.

Drugs & Herbs (24 March 2000, Medically reviewed October 2001) Estradiol Tropical Patches. LycosHealth with WebMD [On-line Medical Information]. Available online at http://webmd.lycos.com/drug_article/article/4046.1242 through http://webmd.lycos.com.

Association of Women for the Advancement of Research and Education Typical Hormone Products. Available online at http://www.project-aware.org/Managing/Hrt/HRTtoday.html through http://www.project-aware.org.

ARUP's Guide To Clinical Laboratory Testing. Estriol, Serum and Urine. Available online at http://www.aruplab.com/guides/clt/tests/clt_a201.htm through http://www.aruplab.com.

ARUP's Guide To Clinical Laboratory Testing. Maternal Serum Screening. Available online at http://www.aruplab.com/guides/clt/tests/clt_al60.htm#1208428 through http://www.aruplab.com.

Pagana, K. D. & Pagana, T. J. (© 2007). Mosby's Diagnostic and Laboratory Test Reference 8th Edition: Mosby, Inc., Saint Louis, MO. Pp 416-419.

Clarke, W. and Dufour, D. R., Editors (© 2006). Contemporary Practice in Clinical Chemistry: AACC Press, Washington, DC. Pp 359-360.

S3 Wu, A. (© 2006). Tietz Clinical Guide to Laboratory Tests, 4th Edition: Saunders Elsevier, St. Louis, MO. Pp 366-369, 374-377.

(Updated 2009 September 29). Hormones and Menopause. National Institute on Aging [On-line information]. Available online at http://www.nia.nih.gov/HealthInformation/Publications/hormones.htm through http://www.nia.nih.gov. Accessed November 2009.

Brzyski, R. and Jensen, J. (Revised 2007 March). Female Reproductive Endocrinology, Introduction. Merck Manual for Healthcare Professionals [On-line information]. Available online at http://www.merck.com/mmpe/sec18/ch243/ch243a.html#CACHDFBE through http://www.merck.com. Accessed November 2009.

Vorvick, L. and Storck, S. (Updated 2009 July 26). Estradiol test. MedlinePlus Medical Encyclopedia [On-line information]. Available online at http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003711.htm. Accessed November 2009.

از متخصصین آزمایشگاهی بپرسید

 

 

سوالات شما توسط همکاران ما به صورت یک خدمت داوطلبانه، پاسخ داده خواهد شد. برای این موضوع همواره می‌توانید بر روی کلید تماس با متخصصین کلیک کنید.