اسامی دیگر
HES/Leukemia
4q12 (CHIC2) deletion
PDGFRA-FIP1L1 gene rearrangement
FIP1-like-1/platelet-derived growth factor alpha
اسم متعارف
FIP1L1-PDGFRA Fusion by FISH or RT-PCR
تاریخ آخرین بازبینیدر مورخه
تاریخ آخرین اصلاحدر مورخه November 5, 2017.
آزمایش در یک نگاه
علت انجام آزمایش؟

کمک به بررسی علت هیپرئوزینوفیلیا (HE)، بیماری با افزایش مداوم تعداد ائوزینوفیل‌ها، نوع خاصی از گلبول‌های سفید خون، یا سندرم هیپروئوزینوفیل (HES) است که HE با آسیب بافت یا عضو بدن است. کمک به تعیین اینکه آیا فرد مبتلا به HE یا HES ، با مهارکننده تریروزین کیناز (TKI) مانند متیونیب درمان می‌شود.

زمان انجام آزمایش؟

پس از شمارش کامل خون (CBC) که نشان می‌دهد که شما افزایش دائم ائوزینوفیل‌ دارید و پزشک علل دیگری مانند آلرژی، عفونت انگلی و یا دارو را رد می‌کند؛ در فواصل منظم زمانی که شما برای HE یا HES با ایاتینیب (گلی‌وِک) درمان می‌شوید.

نمونه مورد نیاز

نمونه خون ورید بازو یا نمونه مغز استخوان که با استفاده از یک آسپیراسیون مغز استخوان و یا روش بیوپسی گرفته شده.

آمادگی‌های لازم پیش از نمونه‌گیری

نیاز نیست

نتایج آزمایش خود را می‌توانید در وب‌سایت آزمایشگاه یا در پورتال بیمار مشاهده کنید. در حال حاضر شما در وب‌سایت LabTests هستید که احتمالا به منظور دریافت اطلاعاتی در مورد آزمایش‌هایی که انجام داده‌اید، از طریق وب‌سایت آزمایشگاه خود به این وب‌سایت وارد شده‌اید. البته برای مشاهده‌ی نتایج آزمایش‌های خود، لازم است تا دوباره به وب‌سایت آزمایشگاه خود مراجعه کرده و یا با پزشک خود تماس بگیرید.

این وب‌سایت یک وب‌سایت آموزشی برای بیمار است و اطلاعاتی را در مورد آزمایش‌ها به بیمار ارائه می‌دهد. مطالب موجود در این سایت، که توسط متخصصین آزمایشگاهی و دیگر متخصصین حوزه‌ی پزشکی بررسی شده است، توضیحات کلی درباره تفسیرهای احتمالی نتایج آزمایش‌های ذکر شده در سایت می‌باشد. به عنوان مثال در صورت مقادیر بالا یا پایین نتایج آزمایش‌ها، اطلاعاتی در مورد وضعیت احتمالی سلامتی یا بیماری در اختیار پزشک قرار می‌گیرد.

محدوده‌ی مرجع این آزمایش را می‌توانید در برگه‌ی جواب آزمایش خود مشاهده نمایید. محدوده‌های مرجع، معمولا در سمت راست برگه‌ی آزمایش درج می‌شوند.

اگر به برگه‌ی جواب‌دهی دسترسی ندارید، برای دریافت محدوده‌ی مرجع، می‌توانید با پزشک خود یا با آزمایشگاهی که آزمایش را آن‌جا انجام داده‌اید، تماس بگیرید.

جهت تفسیر نتایج تست‌های آزمایشگاهی، می‌بایست این نتایج نسبت به محدوده‌ی مرجع مقایسه شوند. محدوده‌ی مرجع، نتایج مورد انتظار در یک فرد سالم می‌باشد. گاهی اوقات، به این محدوده، محدوده‌ی نرمال نیز گفته می‌شود. با مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با محدوده‌ی مرجع، می‌توان از غیرطبیعی بودن نتایج آزمایش خود نسبت به محدوده‌ی مورد انتظار آگاه شد. مقادیری که خارج از محدوده‌ی مورد انتظار هستند؛ می‌توانند سرنخ‌هایی برای شناسایی شرایط و بیماری‌های احتمالی باشند.

اگر‌چه در چند دهه‌ی گذشته، صحت تست‌های آزمایشگاهی به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است؛ اما به علت تفاوت در تجهیزات، معرف‌های شیمیایی و تکنیک‌ها، ممکن است بین آزمایشگاه‌های مختلف تفاوت‌هایی در نتایج آزمایش‌ها دیده شود و وجود محدوده‌‌های مرجع متفاوت در این سایت نیز به همین علت می‌باشد. این مهم است که بدانید، جهت مقایسه‌ی نتایج آزمایش خود با نتایج مورد انتظار، حتما از محدوده‌ی مرجعی که توسط آزمایشگاه انجام دهنده‌ی آزمایش شما ارائه شده است استفاده نمایید.

جهت اطلاعات بیشتر، به قسمت محدوده‌ی مرجع و تفسیر آن‌ها رجوع کنید.

هدف از آزمایش؟

FIP1L1-PDGFRA توالی ژن ترکیبی غیر‌طبیعی است که باعث رشد بیش از حد از ائوزینوفیل‌ها ، نوعی از گلبول‌های سفید خون می‌شود. این علت نادر هیپرئوسینوفیلیا (HE) و سندرم هیپرئوزینوفیل (HES) است. این تست ژن FIP1L1-PDGFRA را تشخیص می‌دهد.

در حالی‌که برخی از اختلالات ژنتیکی از والدین ما به ارث برده می‌شوند، از تغییراتی که پس از تولد فرد در ژن‌ها یا کروموزوم رخ می‌دهند نیز ایجاد می‌شود. این‌ها جهش‌های جسمی هستند که از طریق در معرض قرار گرفتن با عوامل مختلف محیطی (مانند اشعه، مواد شیمیایی خاص) رخ می‌دهند، اما اغلب به دلایل نامعلومی اتفاق می‌افتند.

توالی ژن FIP1LI-PDGFRA یکی از آن تغییرات ژنتیکی است که پس از تولد حاصل می شود. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که جهش در کروموزوم 4 باعث حذف حدود 800 نوکلئوتید یا بلوک‌های ساخت DNA می‌شود که به طور معمول ژن‌های FIP1L1 و PDGFRA را جدا می‌کند. به علت این حذف، دو ژن به هم متصل می‌شوند، یک ژن همجوشی جدید تولید می‌کند. انواع جهش‌های دیگر نیز می‌توانند منجر به ناهنجاری‌های ژن PDGFRA شوند، اما این حذف شایع‌تر است.

به طور معمول، ژن PDGFRA دستورالعملی برای ساخت پروتئینی است که پروسه هایی مانند رشد و تقسیم سلولی را کنترل می کند. هنگامی که جهش اتفاق می افتد و توالی ژن FIP1L1-PDGFRA وجود دارد، دنباله ژن هنوز دستورالعمل‌هایی برای ساخت پروتئین ارائه می‌دهد، اما پروتئین حاصله متفاوت است، زیرا همیشه فعال است و همچنان سیگنال‌های رشد و تقسیم را ارسال می‌کند. با استفاده از سیگنال‌های ثابت برای رشد، ائوزینوفیل‌ها (و گاهی اوقات سایر سلول‌های خونی) از کنترل خارج می‌شوند و باعث ایجاد هیپرئوزینوفیلیا (HE) و سندرم هیپرئوزینوفیلیک HES)) می‌شود که اگر سریعا درمان نشود کشنده است.

سندرم هایپرئوزینوفیلیا (HE) و هیپرئوزینوفیلیک HES))

ائوزینوفیل‌ها نوعی از سلول های سفید خون هستند که در واکنش های آلرژیک و واکنش های ایمنی بدن نسبت به انگل های خاص دخیل هستند. تعداد ائوزینوفیل ها در خون ممکن است با این شرایط افزایش یابد. هیپرئوسینوفیلیا تولید بیش از حد و طولانی‌مدت ائوزینوفیل ها است. به عنوان افزایش تعداد ائوزینوفیل‌ها به بافت‌ها نفوذ کرده و آن‌ها را می سوزاند، HES توسعه می یابد. HES یک بیماری است که وقتی ائوزینوفیل‌های نفوذی به انواع مختلف اندام‌ها از جمله قلب، ریه و سیستم عصبی آسیب می رساند، ایجاد می شود.

اگر قلب درگیر باشد، علائم رایج شامل درد قفسه سینه و تنگی نفس است. افراد مبتلا به HES همچنین ممکن است به کم‌خونی یا لخته‌شدن بیش از حد (انعقادپذیری بیش از حدسکته مغزی، تاری دید و یا لکنت زبان دچار شوند. علائم دیگر ممکن است شامل مشکل در سیستم گوارشی یا پوست باشد. گاهی اوقات زمانی که آسیب بافت یا اندام کمتر شدید است، علائم ممکن است وجود نداشته باشد.

علل دیگری برای HE و HES علاوه بر اختلالات ژنتیکی وجود دارد. بیماری‌های آلرژیک شایع‌ترین علت در جهان توسعه یافته‌اند. بیماری‌های انگلی، سرطان‌های خاص، اختلالات خود ایمنی، بیماری پوست، سندرم روده التهابی و بیماری ادیسون نیز می‌تواند باعث ایجاد HES شود. اگر فرد مبتلا به HES و پزشک بهداشتی این علل ثانویه را رد کند، آزمایش ژنتیک می تواند تعیین کند که FIP1L1-PDGFRA یا سایر اختلالات ژنتیکی علت اصلی است.

تنها 0.4٪ از افراد با تعداد زیاد ائوزینوفیل‌ها دارای ژن FIP1L1-PDGFRA هستند که بیشتر در افراد بین 20 تا 50 ساله شایع است. اگر چه علت نادر HE و HES است، شناسایی آن مهم است؛ زیرا HE / HES با FIP1L1-PDGFRA در صورت عدم‌درمان، کشنده است، اما به طور موثر با داروی ایماتینیب درمان می‌شود.

نحوه جمع‌آوری نمونه برای انجام آزمایش؟

نمونه خون با قرار دادن سوزن در ورید بازو یا یک نمونه مغز استخوان با استفاده از یک روش آسپیراسیون مغز استخوان و یا روش بیوپسی جمع‌آوری می‌شود.

برای تهیه نمونه مناسب رعایت چه شرایطی الزامی می‌باشد؟

به هیچ گونه آمادگی نیاز نیست.

Accordion عنوان
سوالات رایج
  • این آزمایش در چه مواردی کاربرد دارد؟

    این تست برای تشخیص جهش ژنتیکی FIP1L1-PDGFRA استفاده می‌شود. FIP1L1-PDGFRA توالی غیرطبیعی ژن است که باعث رشد بیش از حد از ائوزینوفیل ها، نوعی از گلبول‌های سفید خون می‌شود.

    ائوزینوفیل‌ها بخشی از پاسخ ایمنی بدن هستند و در بیماری‌ها و شرایط مختلف در خون افزایش می‌یابند. بعضی از نمونه‌های رایج پاسخ‌های آلرژیک و عفونت‌های انگلی است. شمارش کامل خون (CBC) آزمایشی است که تعداد بیشتری از ائوزینوفیل‌ها در خون (هیپرئوسینوفیلیا) را با این شرایط نشان می‌دهد.

    توالی ژن FIP1L1-PDGFRA علت نادر افزایش ائوزینوفیل است. آزمایشات جهش احتمالا انجام می‌گیرد برای کمک به تعیین علت افزایش تعداد ائوزینوفیل‌هایی که توسط CBC تعیین شده است؛ پس از آزمایش‌های دیگر، باعث کاهش علل متعارف ثانویه شده است. آزمایش‌های دیگر ممکن است شامل، آزمایشات آلرژی خون یا آزمایشات مدفوع تشخیص انگل‌ها باشد. (برای اطلاعات بیشتر در این موارد به سوالات رایج مراجعه کنید.)

    تست FIP1L1-PDGFRA ممکن است مورد استفاده قرار گیرد در:

    برای اطلاعات بیشتر در مورد روش‌های آزمایش، سوالات متداول را ببینید.

    تست‌های FIP1L1-PDGFRA ممکن است همراه با سایر آزمایشات ژنتیکی برای جهش‌های کمتر شایع مرتبط با ائوزینوفیلی انجام شود. همچنین ممکن است همراه با:

    • تجزیه و تحلیل کروموزم - برای تشخیص سایر اختلالات ژنتیکی که ممکن است علت HE / HES باشد، از قبیل بازسازی PDGFRB یا FGFR1
    • BCR-ABL1 - اگر لوسمی میلوئیدی مزمن (CML) مشکوک باشد و بنابراین باید برطرف شود.
    • جهش KIT - برای جلوگیری از جهش در ژن KIT؛ افراد مبتلا به جهش KIT D816 (ماستوسیتوز) به درمان ایماتینیب پاسخ نمی‌دهند.
    • اینترلوکین -5 - ممکن است مورد آزمایش قرار گیرد، در صورت بالا بودن و زمانی که با HES یافت شود، نشان‌دهندۀ بیماری سل تک‌سلولی کلونال است.
    • سطح ایمونوگلوبولین E (IgE) - افرادی که سطح IgE بالایی دارند ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی مرتبط با سندرم هیپرئوزینوفیل کمتری داشته باشند و ممکن است به‌خوبی به درمان استروئید پاسخ دهند.
    • ارزیابی اولیه HES ممکن است شامل تست‌های قلبی برای بررسی شواهدی از آسیب اندام از وضعیت و آزمایش تروپونین باشد تا مطمئن شویم که ایماتینیب باعث ایجاد شوک قلبی نمی‌شود.
  • این آزمایش در چه زمانی درخواست می‌شود؟

    تست FIP1L1-PDGFRA زمانی انجام می‌شود که CBC ها نشان می‌دهند که به طور مرتب تعداد ائوزینوفیل‌ها افزایش می‌یابد و علل دیگر مانند آلرژی، آسم، عفونت‌های انگلی، نارسایی آدرنال و لنفوم را رد می‌کنند.

    تست ممکن است پس از شمارش غیر‌عادی ائوزینوفیل، زمانی که به علت علائم و نشانه‌های فردی ، به HES مشکوک هستند، درخواست شود. HES و لوسمی (حاد یا مزمن) ممكن است دارای علائم مشابهی باشند اما گاهی اوقات نشانه‌های اولیه وجود ندارد و شرایط تنها از طریق CBC معمولی قابل مشاهده است.

    نمونه‌هایی از علائم و نشانه‌های رایج HES عبارتند از:

    • تب
    • خستگی
    • سرفه، خس‌خس، تنگی نفس
    • تورم زیر پوست در اطراف چشم‌ها و لب‌ها، در گلو، یا بر روی دست‌ها و پاهااندام یا غده‌های لنفاوی متورم
    • درد عضلانی
    • خارش، بثورات یا تاول پوست
    • اسهال
  • نتایج این آزمایش چگونه تفسیر می‌شود؟

    نتیجه آزمایش ممکن است به عنوان "مثبت" گزارش شود (توالی ژن موجود است) یا به عنوان "منفی" (توالی ژن موجود نیست).

    اگر فرد دارای تعداد غیرعادی ائوزینوفیل و مثبت برای ژن فیوژن FIP1L1-PDGFRA مثبت باشد، سپس ژن فیوژن به عنوان علت اصلی هیپروئوزینوفیلیا (HE) یا سندرم هایپرئوزینوفیل (HES) تایید می‌شود.

    توجه داشته باشید که براساس دستورالعمل تشخیصی سازمان بهداشت جهانی در سال 2008 HE / HES با FIP1L1-PDGFRA ممکن است به عنوان لوسمی حاد یا مزمن، اختلال میلولپرولیفراتیو یا میلولدپلاسسی یا حتی سیستماتیک ماستوسیتوز تشخیص داده شود. صرف‌نظر از تشخیص، افراد مبتلا به FIP1L1-PDGFRA ژن هم‌جوشی بسیار مناسب برای درمان با مهارکننده تیروزین کیناز ایاتینیب هستند.

    اگر تست FIP1L1-PDGFRA منفی باشد، بسته به نتایج آزمایشات دیگر ، ممکن است نوع دیگری از نئوپلاسم میلوپرولیفراتیو یا میلوودیس پللاستیک داشته باشد یا ممکن است HES بدون علت مشخص (ایدیوپاتیک) تشخیص داده شود. موارد منفی FIP1L1-PDGFRA برای HES نیز بجز برای موارد مجدد PDGFRB به ایماتینیب واکنش نشان نمی دهند (نگاه کنید به پایین).

  • آیا اطلاعات بیشتری برای بیمار مورد نیاز است؟

    گاهی اوقات مقاومت در برابر ایماتینیب افزایش می‌یابد حتی اگر بازدارنده تیروزین کیناز در درمان افراد مبتلا به ژن فیوژن FIP1L1-PDGFRA در دوزهای پایین بسیار موثر باشد. برای افراد نادری که HES مقاوم به ایماتینیب هستند، پیوند سلول‌های بنیادی اختلال ارگان‌های ناشی از هیپرئوسینوفیلی را تغییر داده است. با این حال، پزشکان تجربه محدودی در این درمان دارند، بنابراین به طور معمول استفاده نمی‌شود. شیمی‌درمانی نیز با برخی از موفقیت‌ها برای افراد دارای ژن همجوشی که به درمان با ایاتینیب پاسخ نمی‌دهند استفاده شده است. برخی از افراد با ژن همجوشی نیز با کورتیکواستروئیدها درمان می‌شوند تا تعداد ائوزینوفیل آن‌ها کاهش یابد و به کنترل ضایعات ارگان‌ها کمک کند.

    افراد مبتلا به FIP1L1-PDGFRA همچنین ممکن است به عنوان میلوئید حاد یا لوسمی لنفوبلاستی ظاهر شوند، هرچند که نادر است.. FIP1L1-PDGRA نیز به ندرت در دیگر لوسمی‌ها یافت شده و با موفقیت با ایماتینیب درمان می‌شود.

    برخلاف برخی دیگر از اختلالات ژنتیکی، تغییرات مربوط به FIP1L1-PDGFRA بسیار ظریف است و بنابراین با کاروتیپ معمولی، که شامل جستجوی کروموزوم‌ها زیر میکروسکوپ می‌شود، نمی‌توان تشخیص داد.

  • اگر من ژن همجوشی FIP1L1-PDGFRA داشته باشم باید اعضای خانواده‌ام آزمایش شود؟

    خیر. حذف کروموزوم که به فیوژن FIP1L1-PDGFRA منجر می‌شود، چیزی است که به صورت فیزیکی شناخته می‌شود. این جهش در طول عمر شخص به دست می آید و نمی‌تواند به ارث برده شود.

  • آیا همه افراد مبتلا به لوسمی باید آزمایش شوند؟

    تست فقط نشان می‌دهد که تعداد بیشتری از ائوزینوفیل ها (هیپرئوسینوفیل، HE) وجود دارد و پزشک شما باید علت را پیدا کند. اکثر افراد مبتلا به لوسمی دارای توالی ژن FIP1L1-PDGFRA نیستند.

  • آیا سایر اختلالات ژنتیکی با هیپرئوزینوفیلوئیک نئوپلاستیک یا سندرم هیپرئوزینوفیل (HE / HES) ارتباط دارد؟

    بله، در حالی که ژن همجوشی FIP1L1-PDGFRA شایع است، جهش‌های دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند باعث اختلالات بدخیم در ارتباط با ائوزینوفیلی شوند. آن‌ها شامل اختلالات ژن FDGFRB یا FGFR1 هستند. شبیه به PDGFRA، این جهش‌ها منجر به تولید بیش از اندازه آنزیم تیروزین کیناز، که مسئول رشد سلول‌های بیش از حد فعال است. همانند FIP1L1-PDGFRA، افراد مبتلا به اختلالات FDGFRB به خوبی برای درمان با مهارکننده تیروزین کیناز پاسخ می‌دهند، در حالی که افراد مبتلا به FGFR1 به طور کلی پاسخ نمی‌دهند. آزمایش‌های مربوط به ناهنجاری‌های ژنتیکی کمتر شایع با ائوزینوفیلیا ممکن است برای اختلالات میلوپرولیفراتیو یا ائوزینوفیلیا به عنوان بخشی از یک پانل یا به صورت جداگانه براساس نظر پزشک انجام شوند.

  • چه آزمایش‌های دیگری برای جلوگیری از علل ثانویه ائوزینوفیلی انجام می‌شود؟

    قبل از آزمایش علل ژنتیکی هیپروئوزینوفیلی، پزشک شما علل شایع‌تر مانند آلرژی، آسم، دارو، یا انگل‌ها و سایر عوامل ثانویه مانند لنفوم سلول T، لنفوم هوچکین، دیگر نئوپلاسم‌های میلوپرولیفراتیو و لوسمی‌ها را رد می‌کند. از آنجا که بیماری‌های آلرژیک شایع‌ترین علت هیپرئوزینوفیلیا در جهان توسعه یافته هستند، به احتمال زیاد آزمایش خون آلرژیک انجام می‌شود. به خصوص اگر شما سفر کرده‌اید، مدفوع شما ممکن است برای انگل‌ها با آزمایش تخمک و انگل آزمایش شود. با توجه به علائم شما، ممکن است آزمایش‌ خون بیشتری برای بررسی سایر ناهنجاری‌ها مانند افزایش ویتامین B12 سرم انجام شود که نشان‌دهنده اختلال میلولپرولیفراتیو و احتمالا منجر به بیوپسی مغز استخوان می‌شود.

  • چه روش‌های دیگر آزمایشگاهی برای این تست انجام می‌شود؟

    انواع تست‌ها ممکن است برای شناسایی FIP1L1-PDGFRA درخواست شود. نمونه‌ها ممکن است با استفاده از فلورسانس هیبریداسیون (FISH) یا واکنش زنجیره ای رونویسی-پلیمراز معکوس (RT-PCR) مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. روش FISH از بررسی رنگ‌آمیزی فلورسنت برای شناسایی حذف بخش DNA، (4q12، ناحیه (CHIC2که منجر به توالی ژن غیرطبیعی می‌شود، استفاده می‌کند؛ در حالی که روش RT-PCR به طور مستقیم ژن FIP1L1-PDGFRA را تشخیص می‌دهد.

مشاهده منابع

Loules, G. et al. (2009 February 2). FIP1L1-PDGFRA molecular analysis in the differential diagnosis of eosinophilia. BMC Blood Disorders. 2009; 9(1). doi:10.1186/1471-2326-9-1. Available online at http://www.biomedcentral.com/1471-2326/9/1 through http://www.biomedcentral.com. Accessed August 2014.

(2014 June 17). Chronic Eosinophilic Leukemia. National Cancer Institute. Available online at http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/treatment/myeloproliferative/Patient/page7 through http://www.cancer.gov. Accessed August 2014.

(Reviewed 2012 February). FIP1L1. Genetics Home Reference. Available online at http://ghr.nlm.nih.gov/gene/FIP1L1 through http://ghr.nlm.nih.gov. Accessed August 2014.

(Reviewed 2012 March). PDGFRA-associated chronic eosinophilic leukemia. Genetics Home Reference. Available online at http://ghr.nlm.nih.gov/condition/pdgfra-associated-chronic-eosinophilic-leukemia through http://ghr.nlm.nih.gov. Accessed August 2014.

(August 2014). Eosinophilia Panel by FISH. ARUP Laboratories. Available online at http://ltd.aruplab.com/Tests/Pdf/208 through http://www.aruplab.com. Accessed August 2014.

Bain, B. (2010 May). Myeloid and lymphoid neoplasms with eosinophilia and abnormalities of PDGFRA, PDGFRB or FGFR1. Haematologica. 2010; 95(5): 696–698. doi: 10.3324/haematol.2009.021675. Available online at http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2864371/?report=classic through http://www.ncbi.nlm.nih.gov. Accessed August 2014.

Michaelann, L. et al. (Updated 2013 May 29). Eosinophilia. Medscape. Available online at http://emedicine.medscape.com/article/199879-treatment through http://emedicine.medscape.com. Accessed August 2014.

Samavedi,V. et al. (Updated 2014 September 8). Hypereosinophilic Syndrome. Medscape. Available online at http://emedicine.medscape.com/article/202030-overview through http://emedicine.medscape.com. Accessed September 2014.

Vardiman, J. and Hyjek, E. (2011 December 10). World Health Organization Classification, Evaluation, and Genetics of the Myeloproliferative Neoplasm Variants. ASH Education Book 2011; 2011(1) 250-256. Available online at http://asheducationbook.hematologylibrary.org/content/2011/1/250.long through http://asheducationbook.hematologylibrary.org. doi: 10.1182/asheducation-2011.1.250. Accessed August 2014.

Shah, S. et al. (2014 March 27). Discovery of imatinib-responsive FIP1L1-PDGFRA mutation during refractory acute myeloid leukemia transformation of chronic myelomonocytic leukemia. Journal of Hematology & Oncology. 2014; 7(26). doi:10.1186/1756-8722-7-26. Available online at http://www.jhoonline.org/content/7/1/26 through http://www.jhoonline.org. Accessed August 2014.

Vardiman, et al. (2009 July 30). The 2008 revision of the World Health Organization (WHO) classification of myeloid neoplasms and acute leukemia: rationale and important changes. Blood. 2009; 114 (5) DOI: http://dx.doi.org/10.1182/blood-2009-03-209262. Available online at http://www.bloodjournal.org/content/114/5/937?sso-checked=true through http://www.bloodjournal.org. Accessed August 2014.

Abutalib, Syed A. and Markman, Maurie. (© 2014). Cancer Consult: Expertise for Clinical Practice. Google eBook Pp. 167-175. Accessed August 2014.

Krishnan, K. et al. (Updated 2014 April 29). Systemic Mastocytosis. Medscape. Available online at http://emedicine.medscape.com/article/203948-overview#aw2aab6b2b2aa through http://emedicine.medscape.com. Accessed August 2014.

(Reviewed 2013 July). Myeloproliferative Neoplasms Laboratory Support of Diagnosis and Management. Quest Diagnostics. Available online at http://www.questdiagnostics.com/testcenter/testguide.action?dc=CF_cMPD#Table%204 through http://www.questdiagnostics.com. Accessed August 2014.

Liesveld, J. and Reagan, P (Reviewed 2014 January). Hypereosinophilic Syndrome. The Merck Manual. Available online through http://www.merckmanuals.com. Accessed August 2014.

(Reviewed 2012 February). Chromosome 4. Genetics Home Reference. Available online at http://ghr.nlm.nih.gov/chromosome/4 through http://ghr.nlm.nih.gov. Accessed August 2014.

© 2014. CHIC2, 4q12 Deletion (FIP1L1 and PDGFRA Fusion), FISH. Mayo Medical Laboratories. Available online at http://www.mayomedicallaboratories.com/test-catalog/Clinical+and+Interpretive/84308 through http://www.mayomedicallaboratories.com. Accessed August 2014.

(©2014) American Society of Clinical Oncology. Leukemia - Eosinophilic: Diagnosis. Available online at http://www.cancer.net/cancer-types/leukemia-eosinophilic/diagnosis through http://www.cancer.net. Accessed September 2014.

از متخصصین آزمایشگاهی بپرسید

 

 

سوالات شما توسط همکاران ما به صورت یک خدمت داوطلبانه، پاسخ داده خواهد شد. برای این موضوع همواره می‌توانید بر روی کلید تماس با متخصصین کلیک کنید.